Site icon fener.org

Fenerbahçe HDI Sigorta 0-3 Ziraat Bankkart

Fenerbahçe HDI Sigorta - Ziraat Bankkart

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off 1/4 Etabı ilk maçında Ziraat Bankkart’ı konuk etti. Takımımız mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın setleri, 22-25, 21-25, 18-25 tamamlandı.

Takımımız, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maça; Saeid Marouf, Emre Batur, Metin Toy, Ahmet Tümer, Salvador Hidalgo Oliva, Yacine Louati altısıyla başladı.

Takımımız ilk sette 7-11 geri düşünce Başantrenörümüz Castellani’den mola geldi. Skoru 19-19’da Louati’nin servis sayısıyla eşitleyen Fenerbahçe HDI Sigorta, rakibine mola aldırdı. Kalan bölümde fark erimedi ve ilk set 22-25 tamamlandı.

Büyük çekişmeye sahne olan ve skor avantajının sürekli el değiştirdiği ikinci sette 16-16’lık eşitliği Hidalgo’nun servis sayısıyla bozan Fenerbahçe HDI Sigorta, kalan bölümde üstünlüğü eline geçiremedi ve seti 21-25 kaybetti.

Fenerbahçe HDI Sigorta, dengeli geçen üçüncü sette 8-11 geri düşünce Başantrenörümüz Castellani’den mola geldi. Mola dönüşü karşılıklı sayılarla devam eden oyunda fark erimeyince bir mola daha geldi: 15-18. Fenerbahçe HDI Sigorta kalan bölümde de skor avantajını eline geçiremedi ve seti 18-25, maçı da 3-0 kaybetti.

İki galibiyet alan takımın adını finale yazdıracağı serinin ikinci maç 21 Nisan Perşembe akşamı Ankara’da oynanacak. Seride 1-1’lik eşitlik olması durumunda ise üçüncü ve son maç 24 Nisan Pazar günü yine ev sahipliğimizde yapılacak.

Exit mobile version