Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Real Madrid deplasmanında

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko, Turkish EuroLeague 25. hafta mücadelesinde Real Madrid’in konuğu oluyor. Yarın (7 Mart Perşembe günü) saat 23:00’te WiZink Center’da oynanacak mücadele beIN Sports Haber ve beIN Sports 3 kanallarından canlı yayınlanacak.

Sarı-lacivertli ekibimiz, son EuroLeague maçında Anadolu Efes ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştı ve rakibini 84-66 mağlup etti.

Ekibimiz, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son karşılaşmada da Anadolu Efes’e rakip oldu. 3 Mart Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin büyük kısmını önde götüren Fenerbahçe Beko, son bölümde rakibine yenilmekten kurtulamadı (67-65).

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Real Madrid, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 24 maçta 18 galibiyet elde etti ve haftaya üçüncü sırada giriyor. Real, son EuroLeague karşılaşmasında Barcelona Lassa ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 77-70 kaybetti.

Real Madrid, İspanya Ligi ACB’de 21 maç sonunda 16 galibiyete sahip ve Barcelona Lassa’nın ardından ikinci sırada bulunuyor. Real, son lig karşılaşmasında Morabanc Andorra’ya konuk olduğu maçı 66-87 kazandı.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçı Fenerbahçe Beko, Luigi Datome’nin son saniyelerde turnike basketiyle ve faul isabetiyle 65-63 kazanmıştı.

Exit mobile version