Site icon fener.org

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçe, 19. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, haftaya 17 puanla düşme potasında giriyor. Alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, taraftarı önünde galip gelerek nefes almak istiyor. Malatyaspor ise Fenerbahçe karşısında galip gelerek ligdeki konumunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe’de Michael Frey, Harun Tekin, Erten Ersu, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin, sakatlıkları nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek. Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile yapılan rövanş karşılaşmasında kırmızı kart gören Martin Skrtel de cezası sebebiyle yarınki mücadelede görev yapamayacak. Fenerbahçe’de Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mauricio Isla ve Yassine Benzia, Evkur Yeni Malatyaspor maçında kart görmeleri durumunda ligin 20. haftasında Göztepe ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

İlk yarında Malatya’da oynanan mücadeleyi Yeni Malatyaspor 1-0 kazanmıştı.

Exit mobile version