Site icon fener.org

Erwin Koeman: Performansımızdan mutlu değilim

Erwin Koeman

Erwin Koeman Michale Frey’in durumuyla ilgili endişesini dile getirerek sözlerine başlarken,

“Şu anda endişem Michael Frey’in durumu. Ayak bileğinin şu anda ne durumda olduğunu öğrenmek benim için çok önemli. Yarın öğreneceğim onun durumunu. Belki Frey’i oynatamamakdurumunda kalabiliriz. Bu nedenle bu konuda biraz endişeliyim biraz.”

ifadelerini kullandı.

Koeman maçla ilgili olarak,

“Maça gelecek olursak da, bu akşamki karşılaşma 1-0 sonuçlandı. Bizim için 1 galibiyet ve tek iyi şey de buydu. Bunun yanında gol yemediğimiz bir akşamdı. Bu da Berke için son derece iyi ve güzel oldu. Genç bir kaleci ve bu akşam iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Onun için mutluyum. Ama genel olarak performansımızdan mutlu değilim.”

şeklinde konuştu.

Erwin Koeman Giresunspor karşısında sergilenen oyun için,

“Oyuncular oynamak istiyor ama bazen sahada olduklarında aşırı derecede iş yapmak istiyorlar. Çok fazlasını yapıyorlar. Çok fazla koşuyorlar. Belki topu oynamak yerine fazlasıyla koştuklarını görüyoruz saha içerisinde. Benim sevdiğim, istediğim oyun tarzı; paso oyunu. Çünkü çok koştuğunuzda hata yapıyorsunuz. Rakip de o hataları değerlendirebiliyor, pozisyonlar üretebiliyor. Bu akşam da rakibimizin 3 tane son derece önemli fırsatlar ürettiğini gördük. Şanslıydık, kalemizde bu akşam gol görmedik. Açıkçası bu şekilde değerlendirebilirim. Aynı zamanda top kaybettiğimizde de sıkıntılar yaşadık. Rakibimize karşı orta sahada normalde kağıt üzerinde baktığımızda 3’e 3 olduğumuzu görüyoruz ama biz topa fazlasıyla konsantre olmuştuk; rakibe değil. Orta sahadaki problemimiz buydu ve buna bir çözüm üretemedi oyuncularımız. Bence problem buydu.

Bu durumu oyuncularımız değiştirmek zorunda. Belki bir sonraki maça çıkar ben oynarım ama bu durum işe yaramaz. İşi, oyuncularımız yapmak zorunda. Slimani, bu akşam gol attığı için mutluyum. Maçın tek golünü attı. Bu akşam önemli ve güzel bir gol attı. Umarım özgüvenini de biraz yukarıya taşıyacaktır bu gol. Ama çok gol atamıyorsanız bu sizin için endişe verecek bir durum, bunun da farkındayım. Yolumuza devam etmek zorundayız. Bu akşam bir galibiyet aldık. Pazar günü hem bizim için hem de rakip için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçın önemini herkes de biliyor. Maç kazanmak istiyorsanız gol atmak mecburiyetindesiniz. Umarım pazar günü bu durum değişir. Mümkündür değişmesi.”

diyerek sözlerini noktaladı.

Exit mobile version