Site icon fener.org

Fenerbahçe Barcelona deplasmanında

Barcelona Lassa-Fenerbahçe

Barcelona Lassa-Fenerbahçe karşılaşması bugün (30 Kasım Cuma günü) 23:00’te Palau Blaugrana’da oynanacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Luigi Lamonica (İtalya), Elias Koromilas (Yunanistan), Milan Nedovic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

EuroLeague’de çift maç haftasında 20 Kasım Salı günü Darüşşafaka Tekfen’i konuk eden ekibimiz, mücadeleden 100-79 galip ayrıldı.

Haftanın ikinci maçında 22 Kasım Perşembe günü Maccabi FOX Tel Aviv’e konuk olan sarı-lacivertli ekibimiz, bu mücadeleyi de 70-74 kazanarak dokuzuncu maçında sekizinci galibiyetini aldı.

EuroLeague mücadelelerinin ardından Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Tofaş’a konuk olan Fenerbahçemiz, 25 Kasım Pazar günü oynanan zorlu mücadeleyi 69-74 kazandı ve ligdeki yedinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Sinan Güler de Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer aldığı için bu maçın kafilesinde yer almazken, Tofaş maçında sakatlık sorunu yaşayan Kostas Sloukas ve Luigi Datome’nin durumları maç saatinde belli olacak. Ekibimizde Melih Mahmutoğlu, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

İspanyol gazeteci Miguel Lois Vidal, dün Twitter hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Fenerbahçe kaynaklarından edindiğim bilgiye göre Sloukas ve Datome Cuma günü Barcelona’ya karşı oynayacak, Mahmutoğlu kadroda yok”

Exit mobile version