Site icon fener.org

Datome, Ahmet ve Sinan, Bayern Münih maçı ardından açıklamalarda bulundu

Luigi Datome

Datome, skora sağladığı 19 sayılık katkıyla galibiyette önemli rol oynadı

Luigi Datome: Maçı birkaç savunma hamlesiyle kazandık
Maç kazanınca işleri karıştırmaya gerek yok. Bayern Munih çok iyi ve iyi basketbol oynuyor. Son dakikalarda daha sert oynamak önemliydi. Maçı birkaç savunma hamlesiyle kazandık.

Ahmet Düverioğlu: Elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler, arkamızda durdular. Koçun bizden bekledikleri var. Bazen enerjik olmamızı istiyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İyi bir maç çıkardık.

Sinan Güler: Önemli olan sağlıklı kalmak ve iyi basketbolu devam ettirmek
Bu sene kaybettiğimiz maçlarda gözüken kenardan gelenlerin eksik katkısıydı. Koç da buna parmak bastı. Sonuç olarak en haklı olduğu şey. Kenardan gelenin oyunu iyi takip ediyor olması, eksikleri iyi görmesi ve sahada en iyi şekilde katkı vermesi gerekiyor. Bu noktada biraz durgunlaştığımız anda oyuna girmek ve takımın aradığı hareketliliği vermek benim için önemli bir fırsattı. Maçın da gidişatını değiştircek bir durum olduğu için mutluyum ama yeterli değil, sürekli hale getirmek lazım. Uzun bir maraton. Herkesin bir şekilde katkı vermesi lazım. Bu noktada daha fazlasını ve daha iyilerini yapabilmem gerekiyor. Bu ay boyunca taraftarımızdan uzak olacağız. Onların desteği bizim için önemli. Yurt dışında da bizimle birlikteler. Önemli olan sağlıklı kalmak ve iyi basketbolu devam ettirmek.

Exit mobile version